kontakt
·
povezave
·
kazalo
·
RSS
·
kaj je rss?
·
slo
·
eng

Vabilo na ples

Vabilo na VDLP 2016.

Vabilo na VDLP 2016.

Že devetnajstič bomo tudi v letošnjem lionističnem letu organizirali največje srečanje članov Lions klubov v Sloveniji in prijateljev v dobrodelnosti, ki se zberejo na tradicionalnem Velikem dobrodelnem Lions plesu. Ta bo 16. januarja 2016, ob 19h, tudi po tradiciji v Cankarjevem domu.


Dobrodelnost je vedno na prvem mestu našega večera. Letošnje leto bomo še posebej osredotočeni na boj proti lahkoti, temu nerazumnemu in sramotnemu stanju v naši državi. Donacije, ki jih bomo zbrali s pomočjo posameznikov, ki jih prispevamo z vstopnino in osebnimi prispevki ter vas, ki predstavljate družbeno odgovorna podjetja, bomo tako namenili:


Zavodu Pod strehco, z ljudsko kuhinjo v Ljubljani za Sklad toplih obrokov,

CUDV Dolfke Boštjančič, Draga IG za čim hitrejšo vzpostavitev varstveno delovne enote na Vodnikovi cesti v Ljubljani,

Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Ljubljana, za nakup nujne opreme za njihove člane.


Končna in dejanska pomoč bo seveda močno odvisna od višine zbranih sredstev. Pri tem se zavedamo, kako pomembna je vaša vloga, spoštovani in cenjeni donatorji. Zato vas prijazno prosimo za vašo širokosrčnost in naklonjenost. Pomagajmo skupaj! Pri odločanju so vam lahko v pomoč informacije na naslednji strani, zagotovo pa vsaka pomoč šteje. Vašo donacijo boste lahko na odru Štihove dvorane Cankarjevega doma sami podelili izbranemu prejemniku donacije.


Vaša morebitna vprašanja so dobrodošla na elektronskem naslovu ples@lionsljubljana.si ali telefonu 041 769 360, na katerega se oglaša Darinka Pavlič Kamien.


V imenu kluba in v imenu vseh, ki jim bomo skupaj pomagali, se vam vnaprej iskreno zahvaljujeva za vašo pozornost in odločitev.


Pomagamo - we serve!OBLIKE POKROVITELJSTVA VELIKEGA DOBRODELNEGA LIONS PLESA (VDLP) 2016


Diamantni donator VDLP sodeluje z donacijo v višini 4.000 €

Diamant je simbol trdnosti in moči, tako vidimo tudi našega diamantnega donatorja. Na plesu mu omogočimo: prostor za razstavo svojega izdelka/ov; projekcijo logotipa in slogana oz. lastnega promo filma ob kulturnem programu v Štihovi dvorani; častno sodelovanje ob podelitvi donacij prejemnikom; najvišja pozicija logotipa na panojih v dvorani; posebna zahvala na vabilu; razdelitev promocijskih gradiv; objava logotipa in novice na spletni strani www.lionsljubljana.si; posebno povabilo, da s svojimi gosti ali partnerji zasede eno omizje (10 vstopnic)


Zlati donator VDLP sodeluje z donacijo v višini 3.000 €

Zlato je plemenita kovina, ki simbolizira varnost. Našemu zlatemu donatorju se za njegovo razumevanje varnosti drugih zahvaljujemo: s projekcijo logotipa pod oznako Zlati donator ob kulturnem programu v Štihovi dvorani; častno sodelovanje ob podelitvi donacij prejemnikom; visoka pozicija logotipa na panojih v dvorani; posebna zahvala na vabilu; razdelitev promocijskih gradiv; objava logotipa na spletni strani www.lionsljubljana.si; posebno povabilo, da s svojimi gosti ali partnerji zasede 8 mest na plesu.


Srebrni donator VDLP sodeluje z donacijo v višini 2.000 €

Srebro je kovina, ki najbolje prevaja toploto. Tudi naš srebrni pokrovitelj zna toploto svojega srca deliti z drugimi. Njegov lesk bo tudi na plesu opazen: s projekcijo logotipa v skupni projekciji pod oznako Srebrni donator ob kulturnem programu; častno sodelovanje ob podelitvi donacij prejemnikom; objava logotipa na panojih v dvorani; posebna zahvala na vabilu; razdelitev promocijskih gradiv; objava logotipa na spletni strani www.lionsljubljana.si; posebno povabilo, da s svojimi gosti ali partnerji zasede 6 mest na plesu.


Bronasti donator VDLP sodeluje z donacijo v višini 1.000 €

Bron je simbol uporabnosti in umetnosti v zgodovini človeške kulture. Našemu bronastemu donatorju se za njegovo kulturo srčnosti zahvalimo: s projekcijo logotipa v skupni projekciji pod oznako Bronasti donator ob kulturnem programu; posebna zahvala na vabilu; razdelitev promocijskih gradiv; objava logotipa na spletni strani www.lionsljubljana.si; posebno povabilo, da s svojimi gosti ali partnerji zasede 4 mesta na plesu.


Srčni donator Velikega dobrodelnega Lions plesa sodeluje z donacijo v višini 500 €

Srce je pogon vsakega življenja in osnova za čuteče odnose v našem svetu. Našemu srčnemu donatorju se zahvalimo iz srca: s projekcijo logotipa v skupni projekciji pod oznako Srčni donator ob kulturnem programu; razdelitev promocijskih gradiv; navedba na spletni strani www.lionsljubljana.si; posebno povabilo, da se v dvoje udeleži plesa.


Donator za boj proti lakoti VDLP sodeluje z donacijo v višini 444,00 €

Številka 444 predstavlja trenutno število prejemnikov socialnih obrokov Zavoda pod strehco. Donator bo s tem prispeval en evro za vsakega prejemnika v Sklad socialnih obrokov. Donatorju se zahvalimo s projekcijo logotipa ob kulturnem programu in v z navedbo na spletni strani www.lionsljubljana.si.


Mali donator za boj proti lakoti VDLP sodeluje z donacijo v višini 333,00 €

Darovani znesek bo namenjen v Sklad socialnih obrokov Zavoda Pod strehco za 333 prejemnikov socialnih obrokov. Donatorju se zahvalimo s projekcijo logotipa ob kulturnem programu in v z navedbo na spletni strani www.lionsljubljana.si.


Odziv naših pokroviteljev je bistvenega pomena za realizacijo načrtovane pomoči, zato si želimo, da boste pri vaši odločitvi naravnani srčno, pozitivno in dobronamerno.


Zahvaljujemo se našim donatorjem

Donatorji 2014