kontakt
·
povezave
·
kazalo
·
RSS
·
kaj je rss?
·
slo
·
eng

Vabilo na ples

Veliki dobrodelni ples Lions kluba Ljubljana, oktober 2018.

Veliki dobrodelni ples Lions kluba Ljubljana, oktober 2018.

Jesen 2018 bomo obeležili z organizacijo tradicionalnega dobrodelnega plesa Lions kluba Ljubljana, ki bo že enaidvajsetič zapored.

Vabimo vas, da svoj prvi sobotni večer v oktobru zapolnite z udeležbo na našem dobrodelnem plesu. Pričakujemo vas 6. oktobra ob 19.00 v Cankarjevem domu, ko se bomo skupaj poklonili tistim, ki potrebujejo našo in vašo pomoč. Tokrat bomo pomagali slepim in slabovidnim otrokom, otrokom s posebnimi potrebami in socialno ogroženim družinam, katerih boj z revščino jim ne dovoljuje, da živijo normalno življenje.

Vaše sodelovanje je za njih zelo pomembno.  In ne pozabimo, da se lahko zavemo svoje sreče takrat, ko pomagamo in služimo drugim, ki nas potrebujejo. Donacije, ki jih bomo zbralis pomočjo donacij posameznikovter vas, kipredstavljate družbeno odgovorna podjetja, bomo tako namenili

  • Humanitarnemu zavodu Pod strehco, z ljudsko kuhinjo v Ljubljani, za pomoč pri zagotavljanju toplih obrokov za socialno ogrožene,
  • Zavodu Iris, za športne delavnice slepih in slabovidnih otrok,
  • CUDV Dolfke Boštjančič, za nadaljevanje vključevanja varovancev s posebnimi potrebami v družbo.

Končna in dejanska pomoč bo seveda močno odvisnaod višine zbranih sredstev. Pri tem se zavedamo, kako pomembna jevaša vloga, spoštovani in cenjeni donatorji. Zato vas prijazno prosimo zavašo širokosrčnost in naklonjenost. Pomagajmo skupaj! Pri odločanju so vam lahko v pomoč spodnje informacije, zagotovo pa vsaka pomoč šteje.

Vaša morebitna vprašanja so dobrodošla na elektronskem naslovu ples@lionsljubljana.si ali telefonu 041 769 360, na katerega se oglaša Darinka Pavlič Kamien.

V imenu kluba in v imenu vseh, ki jim bomo skupaj pomagali, se vam vnaprej iskreno zahvaljujemo za vašo pozornost in odločitev.

Pomagamo - we serve!OBLIKE POKROVITELJSTVA VELIKEGA DOBRODELNEGA LIONS PLESA (VDLP) 2018


Diamantni donator VDLP sodeluje z donacijo v višini 4.000 €

Diamant je simbol trdnosti in moči, tako vidimo tudi našega diamantnega donatorja. Na plesu mu omogočimo: prostor za razstavo svojega izdelka/ov; projekcijo logotipa in slogana oz. lastnega promo filma ob kulturnem programu v Linhartovi dvorani; častno sodelovanje ob podelitvi donacij prejemnikom; najvišja pozicija logotipa na panojih v dvorani; posebna zahvala na vabilu; razdelitev promocijskih gradiv; objava logotipa in novice na spletni strani www.lionsljubljana.si; posebno povabilo, da s svojimi gosti ali partnerji zasede eno omizje (8 vstopnic)

Zlati donator VDLP sodeluje z donacijo v višini 3.000 €

Zlato je plemenita kovina, ki simbolizira varnost. Našemu zlatemu donatorju se za njegovo razumevanje varnosti drugih zahvaljujemo: s projekcijo logotipa pod oznako Zlati donator ob kulturnem programu v Linhartovi dvorani; častno sodelovanje ob podelitvi donacij prejemnikom; visoka pozicija logotipa na panojih v dvorani; posebna zahvala na vabilu; razdelitev promocijskih gradiv; objava logotipa na spletni strani www.lionsljubljana.si; posebno povabilo, da s svojimi gosti ali partnerji zasede 6 mest na plesu.

Srebrni donator VDLP sodeluje z donacijo v višini 2.000 €

Srebro je kovina, ki najbolje prevaja toploto. Tudi naš srebrni pokrovitelj zna toploto svojega srca deliti z drugimi. Njegov lesk bo tudi na plesu opazen: s projekcijo logotipa v skupni projekciji pod oznako Srebrni donator ob kulturnem programu; častno sodelovanje ob podelitvi donacij prejemnikom; objava logotipa na panojih v dvorani; posebna zahvala na vabilu; razdelitev promocijskih gradiv; objava logotipa na spletni strani www.lionsljubljana.si; posebno povabilo, da s svojimi gosti ali partnerji zasede 4 mesta na plesu.

Bronasti donator VDLP sodeluje z donacijo v višini 1.000 €

Bron je simbol uporabnosti in umetnosti v zgodovini človeške kulture. Našemu bronastemu donatorju se za njegovo kulturo srčnosti zahvalimo: s projekcijo logotipa v skupni projekciji pod oznako Bronasti donator ob kulturnem programu; posebna zahvala na vabilu; razdelitev promocijskih gradiv; objava logotipa na spletni strani www.lionsljubljana.si; posebno povabilo, da s svojimi gosti ali partnerji zasede 2 mesti na plesu.

Srčni donator Velikega dobrodelnega Lions plesa sodeluje z donacijo v višini 500 €

Srce je pogon vsakega življenja in osnova za čuteče odnose v našem svetu. Našemu srčnemu donatorju se zahvalimo iz srca: s projekcijo logotipa v skupni projekciji pod oznako Srčni donator ob kulturnem programu; razdelitev promocijskih gradiv; navedba na spletni strani www.lionsljubljana.si; vstopnica za eno osebo gratis.


Odziv naših pokroviteljev je bistvenega pomena za realizacijo načrtovane pomoči, zato si želimo, da boste pri vaši odločitvi naravnani srčno, pozitivno in dobronamerno.

Zahvaljujemo se našim donatorjem

Donatorji 2014